Vill du se några bilder från spelstarten 2019
                             Klicka på Bildgalleri                            
hjoran
Aktiviteter 2019 BildgalleriBildgalleri

Återigen dags för en spelning; denna gång i Mariestad dit Hjo dragspelsklubb inbjöds för att medverka då Dragspelets Vänner  firade Dragspelets Dag den 15 oktober.  Efter många  fina framträdanden under eftermiddagen var det Hjoklubben som fick avsluta det hela.
Bildgalleri

God mat i mysig miljö blev belöningen till alla dem som bidragit till att genomföra årets dragspelsstämma. Vi träffades och trivdes på restaurang Bryggan i Hjo.
Bildgalleri

Spelstart! Ja, nu har det blivit dags att krypa in i "stugvärmen" igen efter sommaruppehållet. Efter korvgrillningen var det dags att plocka fram instrumenten. Nu ser vi fram emot många mysiga torsdagskvällar och en del annat framöver.
Bildgalleri

Lördagen den 9 september var det dragspelsstämma på Otterbergets camping. Hjo Dragspelsklubb bjöd på ett framträdande under eftermiddagen. Några av oss bodde på campingen under helgen och ytterligare ett antal spelemän anslöt  lagom till framträdandet. Efter spelningen avslutade vi med en gemensam fikastund.
Bildgalleri

Ytterligare en spelning för Hjo Dragspelsklubb. Denna gång styrde vi kosan till Vreten. Fjorton spelemän fick bjuda på underhållning i en härlig miljö när sågen skulle demonstreras och köras. Mycket folk, gott fika, ja vad mer kan begära när det är varmt och solen skiner emellanåt.

Bildgalleri

Återigen dags för en spelning, denna gång i Spethults G:a skola. En cafékväll som anordnades av Ransbergs Blåbandsförening torsdagen den 29 juni.
Bildgalleri

Det drar ihop sig till ännu en dragspelsstämma i Hjo. Många engagerade medlemmar infann sig på arbetsfördelningsmötet.
Bildgalleri

Hjo Dragspelsklubb stod för underhållningen på äldreboendet Käpplunda Gärde i  Skövde den 31 maj. Sexton spelemän slöt upp och åhörarna verkade trivas gott.
Bildgalleri

Återigen dags för en spelning; denna gång på Hotell Bellevue i Hjo, onsdagen den 10 maj, inför kommunalpensionärerna avd 37. Lyssnade gjorde 127 förhoppningsvis nöjda åhörare.
                                         Bildgalleri

Från spelningen på Rödingen i Hjo den 12 april i samband med en av deras trivselkvällar finns några bilder i galleriet.
                                         Bildgalleri

Återigen en pokal, nu för bästa lagresultat i Företagsbowlingen 2017


Spelning i församlingshemmet Hjo på PRO månadsmöte

Fler bilder i vårt Bildgalleri
Uppladdning inför spelningen i Grevbäcks församlingshem tisdagen den 21 februari. Grevbäcks kyrkliga syförening bjöd på goda semlor till kaffet. Kvällen var mycket välbesökt, vilket bidrog till riktigt god stämning.

Fler bilder i vårt Bildgalleri


Vill du se bilder från festen på hotell bellevue, klicka på länken under.
Bilder från 30 år
                                                                                                              hjoran